Yogakurser

Mette Bohlin håller regelbundet yogakurser i sina vackra lokaler i Skäret utanför Höganäs.

20140729_Robild_5229

Kurserna hålls förmiddag eller kväll och varar i två timmar. Vi börjar med djupavslappning, fortsätter med yogarörelser och avslutar med meditation. Det är en långsam yogaform som ger god nedvarvning, smidigare kropp och fördjupad andning. Yogan passar de allra flesta. Ny termin börjar i augusti/september samt i januari. Kurserna är mycket populära så anmäl dig i god tid.

Under sommaren arrangeras en eller flera fristående yogaveckor i Skäret utanför Höganäs och under hösten görs i regel en yogaresa till Medelhavet.

Mette arbetar även med individuell stresshantering. Genom samtal och undersökning får du ett program som är helt individanpassat. Du får veta om du har brist på viktiga mineraler, om du har behov av avspänning eller behöver lära dig att bättre hantera konflikter. Under vårt personliga möte får du vägledning i din förmåga till självläkning och lär dig handskas med de problem som hindrat dig från att må bra. Det leder fram till en individuell behandling som tar hänsyn till helheten: kropp, själ, psyke.

För mer information kontakta Mette på 042-33 07 65 eller mette_bohlin@telia.com. Läs mer om aktuella kurser/resor under rubriken ”Aktuellt”.